A tésztához:
·
50 dkg darált
háztartási keksz
·
20 dkg
porcukor
·
4 dkg
cukrozatlan kakaópor
·
lefőzött kávé,
kicsi tejjel hígítva (nem tudom pontosan mennyi, kb. 2-2,5 dl, amennyit felvesz)
A krémhez:
·
15 dkg puha
vaj
·
10 dkg porcukor
·
3-4 evőkanál
kókuszreszelék
Elkészítés:
·
Összekeverjük a darált kekszet, a porcukrot, a kakaóport, majd összegyúrjuk annyi tejjel
hígított kávéval, hogy nyújtható tésztát kapjunk.
·
A krémhez a
vajat a porcukorral és a kókuszreszelékkel alaposan kikeverjük.
·
A tésztát 2
részre osztjuk. A gyúródeszkát megszórjuk kókuszreszelékkel, az egyik tésztát
vékonyra nyújtjuk, megkenjük a porcukorral és kókusszal kikevert vaj felével,
majd feltekerjük, a másik tésztát is ugyanígy készítjük el.
·
Folpackba
csomagoljuk a két rudat és hűtőbe tesszük minimum 3-5 órára, utána szeletelhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése